sábado, 24 de marzo de 2012

Sitges 18-03-12


 Diumenge passat, dia 18, vam anar a gaudir de la Fira de Patchwork de Sitges, va ser un gran dia, ens ho vam passar molt bé, va fer un temps magnífic i la companyia va ser molt grata!
Vam aprofitar per anar a veure a l'Anna i la Mar, d'Authentic, que hi tenien un stand, on la meva amiga Maria, s'hi va comprar un davantal. Jo em vaig comprar una lupa, que per cert em va molt bé, i un kit per fer una motxilla, però d'aquesta compra no estic gens contenta ja que em van dir que portava instruccions i el que porta és una fotocopia que casi bé no es veu amb 4 dibuixos que no saps a que pertanyen, és a dir, que la propera vegada que baixi a BCN, em tocarà anar a la botiga on ho vaig comprar a que m'ho expliquin.
El llibre que surt a la foto, el vaig comprar divendres a La Llibreria, aquí a Andorra, és diu El Jersei de la Blanca Busquets, m'havia sentit parlar d'ell a les companyes del  Club de la Llana , però quasi bé jo no s'havia de que anava, però ara que el tinc entre mans, estic segura que m'agradarà molt, ja us ho explicaré quan l'acabi!
El pasado domingo, día 18, fuimos a disfrutar de la Feria de Patchwork de Sitges, fue un gran día, nos lo pasamos muy bien, hizo un tiempo magnífico y la compañía fue muy grata!
Aprovechamos para ir a ver a a Anna y la Mar, de Authen-tic, que tenían un stand, donde mi amiga María, se compró un delantal. Yo me compré una lupa, que por cierto me va muy bien, y un kit para hacer una mochila, pero de esta compra no estoy nada contenta puesto que me dijeron que llevaba instrucciones y el que trae es una fotocopia que casi no se ve con 4 dibujos que no sabes a que pertenecen, es decir, que la próxima vez que baje a BCN, me tocará en la tienda donde lo compré a que me lo expliquen. 
El libro que sale en la foto, lo compré el viernes en La Librería, aquí en Andorra, se llama El Jersey de  Blanca Busquets, había oído hablar de él a las compañeras del Club de la Llana , pero yo casi no sabía de que trataba, pero ahora que lo tengo en mis manos, estoy segura que me gustará mucho, ya os lo explicaré cuando lo acabe!

No hay comentarios: